Faculty.ro - acces liber la cunoastere - carti, cursuri, seminarii & student fun
"Slow Food on Campus" promoveaza bucataria traditionala transilvaneana


Departamentul de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Universitatii de Ştiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca organizeaza pe 11 aprilie, in Amfiteatrul Bleumarin din incinta Institutului de Ştiintele Vietii, conferintele Slow Food on Campus - "Repere istorico-traditionale si geografia bucatariei din Transilvania" sustinuta de Lect. dr. Adriana Paucean si "The new mediteraneean cuisine - Maximizing the potential of Transylvanian cuisine" sustinuta de visiting fellow Paul Bloomfield de la Universitatea Oxford Brookes, Marea Britanie.
Slow Food on Campus este un proiect al Universitatii de Ştiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca in parteneriat cu Slow Food Cluj Transilvania, misiunea lui fiind sa informeze viitorii specialisti in agricultura si medicina veterinara despre filozofia slow food, axata, printre altele, pe conservarea biodiversitatii, alternativele de viata sanatoasa, respectul pentru resursele de hrana si ecologie. [...]

Categoria: Stiri educatie

Cuvinte cheie:

Adaugat in: Apr 10, 2012

Vizualizari: 381

Articole similare
Cele mai vizualizate articole din categorie
Scop

Scopul acestui portal este de a oferi gratuit cititorilor literatura stiintifica de calitate. Materiale libere de circulatie: carti, articole, studii de specialitate sunt oferite de catre cadrele didactice din invatamantul superior si preuniveristar, cercetatorii atestati.

Cauta

cuvant:

Contact Us

Loading...